Bus plus aplikacija za placanje karte. Uputstvo za one koji bojkotuju Bus Plus

Bus Plus :: ANDROID BUS PLUS APLIKACIJA

Bus plus aplikacija za placanje karte

Ukoliko vam je poslodavac uplatio dopunu, obavezno morate očitati vašu karticu prilikom prve vožnje, kako bi se dopuna registrovala. Preporučujemo Vam da proverite da li podaci na isečku odgovaraju broju dopunjene kartice, tipu i iznosu dopune koju ste platili. Prikazani rezultati na osnovu podataka koje ste uneli i kalkulator popusta za pravna lica mogu se koristiti isključivo u informativne svrhe. Dnevne karte kupuju se na kioscima štampe i važe od momenta kupovine 1, 3 ili 5 dana, osim u noćnom saobraćaju od 00h do 04h. Oni su me pitali zašto je nisam očitala, a na moju konstataciju da aparat ne radi, samo odmahuje rukom.

Next

SEDAM NAČINA ZA PLAĆANJE BUS PLUS KARTE

Bus plus aplikacija za placanje karte

Nije vam lako da sa voljenom. Iz Komunalne policije nismo dobili odgovor u vezi sa slučajem, dok su iz Sekretarijata obećali da će dati objašnjenje danas. Iz kompanije koja je zadužena za naplatu usluga, ostaju pri stavu da je tako nešto ipak nepotrebno. Putnik koji je u vozilu zatečen bez vozne isprave ili sa neispravnom voznom ispravom dužan je da na zahtev kontrolora plati cenu doplatne karte i potom može nastaviti započetu vožnju. Postoji i mogućnost kupovine karte za tri dana po ceni od 740 dinara za zone 1 i 2, i 1. Doplatna karta Cena doplatne karte: 2.

Next

KONTROLORI BUSPLUSA PIŠU PREKRŠAJNE KAZNE, ako ne platite možete da završite ŠEST DANA U ZATVORU!

Bus plus aplikacija za placanje karte

Prihvatanje bankarskih kartica u javnom prevozu je specifičan slučaj u kojem se ne izdaje štampana potvrda slip - objašnjavaju iz Apeksa. Da si zatrazio a da su oni odbili,opet i to ne bi bila efikasna odbrana jer bi sudija bar u vecini slucajeva bio na strani drzavnih organa. Na karticu može da bude upisana samo dnevna vremenska karta kojom korisnici plaćaju uslugu prevoza za unapred definisan period: za 1, 3 ili 5 dana. Aplikacija takođe omogućava brzu pretragu željenih stanica i njihovo lociranje na mapi grada, a prikazuje i položaje vozila u dnevnom saobraćaju za izabrane linije ili sve linije koje nailaze na određenu stanicu. Iznos kazne za putnika bez karte: 6. Preporučujemo Vam da proverite da li podaci na isečku odgovaraju broju dopunjene kartice i iznosu dopune koju ste platili.

Next

Bus Plus :: VRSTE KARATA

Bus plus aplikacija za placanje karte

Pored toga što su preduzete sveobuhvatne mere u cilju dobijanja što preciznijih podataka, odstupanja od stvarne situacije na terenu su moguća usled tehnološko-operativnih ograničenja celokupnog sistema za informisanje putnika. Kada bude usvojen novi Zakon o porezu na dohodak građana, zaposleni će svojim poslodavcima morati da dokumentuju svaki trošak za odlazak i povratak sa posla. Oni se ovih dana suočavaju sa drugim problemom. Dopuna Bus Plus kartica od sada dostupna i putem Interneta 6. Mnogi od onih koji su imali uredno plaćenu vožnju, shvatili su da je sada za očitavanje Bus Plus kartica potrebna malo veća preciznost. Cena kartice je 40 dinara, na šta treba dodati cenu vremenske karte u zavisnosti od izabranog broja zona i perioda važenja.

Next

STARTOVAO NOVI NAČIN PLAĆANJA BUS PLUSA U PREVOZU: Stigli novi validatori, nadograđeni i drugačije se koriste, saznajte kako

Bus plus aplikacija za placanje karte

Važno je da znate: Nakon što vam poslodavac uplati dopunu, obavezno morate da očitate svoju kartu prilikom prve vožnje, kako bi se dopuna registrovala na vašoj katici. Sigurno je da će iz menadžmenta Bus Plus-a morati još malo da se potrude kako bi svim putnicima pojasnili kako da koriste stare kartice na nadograđenim aparatima. A ionako ni nemam mobilni telefon. Samo bez nasilja, mirno i staloženo. Nakon obavljene transakcije, terminal za dopunu štampa odgovarajući isečak koji sadrži broj Vaše kartice, tip i cenu kupljene dopune, a prodavac Vam vraća Vašu karticu i isečak o uspešnoj dopuni.

Next

Bus Plus :: DOPUNA KARTICA

Bus plus aplikacija za placanje karte

Kad sam se okrenula da ponovo prislonim kartu jedna kontrolorka je vec gurala svoju kartu za zakljucavanje i ni njoj nije pisnulo. Takođe, preko istog menija vrši se izbor odabrane stanice sa mape u bazu odabranih stanica. Karticu je potrebno validirati pri svakom ulasku u vozilo, a ona ne važi u noćnom saobraćaju. Platnu karticu potrebno je očitati na validatoru prilikom svakog presedanja. Personalizovane kartice se moraju očitati prilikom ulaska u vozilo kako bi bile ispravne prilikom kontrole. Očekuje vas nepovoljan dan za ljubav.

Next

Bus Plus :: DOPUNA KARTICA

Bus plus aplikacija za placanje karte

Kartice možete dopuniti na prodajnim mestima, a korisno je znati da sve kategorije putnika, osim nezaposlenih, mogu da kupe i godišnju kartu, pri čemu za 12 meseci plaćaju cenu 11 mesečnih dopuna. Po zakonu o prekršajima sud može kaznu zameniti kaznom zatvora i to što za svakih započetih 1. Najveći broj revnosnih platiša ima mesečnu kartu, pa im MasterCard i nije preko potreban. Sve karte u sistemu, osim karata kupljenih kod vozača, moraju da se očitaju prilikom ulaska u vozilo na validatorima koji se nalaze u zoni vrata. Korisnici personalizovanih Bus Plus kartica za nezaposlene nemaju pravo na kupovinu godišnje dopune. Tu su i ime, prezime i službeni broj kontrolora, kao i ime i prezime komunalnog policajca koji je na nalog stavio svoj elektronski potpis. Samo Mastercard kartice koje imaju neku od oznaka za beskontaknto PayPass plaćanje mogu da se koriste za plaćanje elektronske karte.

Next

Bus Plus :: OČITAVANJE KARTICA

Bus plus aplikacija za placanje karte

Na sugestiju komšije koji mi je rekao da aparat ne radi, otišla sam da je očitam na prednjim vratima. Vaš poslodavac će umesto vas izvršiti dopunu mesečne karte što znači da ona ne mora da se dopunjuje već se dopuna memoriše u sistemu. Ako nemamo ni aplikaciju, imamo mogućnost kupovine karte kod vozača. Pri ulasku u vozilo, korisnik očitava karticu na kojoj se umanjuje iznos kredita u vrednosti karte za odabranu zonu ili više zona. Ponovo stavljam kartu, ali nema nikakvog odgovora.

Next