Erotske Priče na 24Wink. Erotske priče « Blog

Na moru

Erotske Priče na 24Wink

Ali, kako to obično i biva, život se postara za sve. Počeo sam da menjam ritam, ubrzavao sve više i zabijao nabrekli kurac u nju sve jače. Legao sam na leđa i savio noge u kolenima, a ona je raširila noge i sela na mene tako da su joj kolena bila pored moga tela. Sa olakšanjem sam dočekala dolazak na reku, ali si sa setom jer više neću sedeti na njegovom kurcu. Seo sam i posmatrao je dok je stajala za šporetom. Uspravio sam je i pružio noge, u par sekundi je već sedela na meni i navlačila se žestoko.

Next

Erotske priče « Blog

Erotske Priče na 24Wink

Kako je dobro tucati tudju ženu. Par puta je izustila i zastenjala. Mama Mog Drugara Istog trenutka kada sam napunio 23. Ponekad bi me i rukom potapšao po guzovima, kao u šali. Volim vrištati kad mi je dobro u seksu, a ne samu sebe sputavati, utišavati. Spustio sam usne na njih i poljubio ih.

Next

Udata Žena

Erotske Priče na 24Wink

Više od tri sata veje belo govno, što je, naravno, izazvalo saobraćajni apokaliptični kolaps. Otišli smo u kuhinju i ostavili namirnice, a ona je rekla sedni da skuvam kafu i da se pošteno upoznamo. Otvorivši oči, pogledam u pravcu mora, i imam što videti: mlad muškarac mojih godina leži potrbuške u plićaku u neposrednoj blizini gledajući prema meni. Zadovoljna, još sam malo trljala klitoris. To je bio lep i zgodan muškarac od nepunih 40 godina. A on, on me stalno zadirkivao. Ali mi se nikako nije pružala prilika za to.

Next

Joka

Erotske Priče na 24Wink

Ukoliko imaš svoju erotsku priču i želiš da je objavimo slobodno je možeš kao član objaviti unutar Novčanika, te ćemo je mi pregledati i dodati u našu kolekciju erotskih priča. Navlažim picu vodom iz plastične boce, jednostavno je puštajući da mi teče niz picu, samo malo prstom pokvasivši kupaće gaćice sa strane, da se ne umoče. Žene sa ležaljki ušle su u more i otplivale stotinak metara daleko od mene, izvan vidokruga. Dugo će se sećati ovog božanskog tretmana. Ja sam čak i spavala često kod njih pošto me njegova žena baš gotivila. Dobrodošli na Smokvu - to je vaš najbolji erotski odabir, mjesto gdje cete vašu maštu pretvoriti u stvarnost. Bacila sam pogled sa poslednjeg sprata najviše zgrade u Beogradu.

Next

Joka

Erotske Priče na 24Wink

Pre nego što sam danas pošla na čas kod profesorke Jelene, razmišljala sam šta ja to radim. I činio sam sve da se i ona oseća lagodnije i da joj ne bude neprijatno. Izvadio je jedno ćebe koje se nalazilo na traktorskom sedištu i prostruo ga u hladovinu ispod jedne vrbe. U toku dopisivanja sam obilato svršio. Ustala sam od stola i protegnula se. Drkao sam a moj vršnjak je već počeo da pušta balu.

Next

Erotske Priče na www.thetangoportal.com

Erotske Priče na 24Wink

U moru nikoga, tek u daljini prođe poneki čamac, jedrilica, gliser, na kilometre daleko. Odličan je profesor I kao osoba, zaista je veoma fina. Što mu trebam reći, pa video je i sam koliko je bio uspešan, i koliko sam uživala. Omiljen sam kupac u parfimeriji kod Vuka. Bila je u tesnim farmerkama i još tesnijoj majici, prelepe obline su mi mamile osmeh na lice. Nisam ništa rekao samo sam skinuo i gaće, a ona se izbečila.

Next