Kjoler til store størrelser. Moderigtigt tøj til kvinder i store størrelser

Plus Size tøj

Kjoler til store størrelser

Vi har efterhånden i mange år specialiseret os i smart tøj til store piger, og vi mener det, når vi siger, at vores service og kvalificerede vejledning er noget, vi er utrolig stolte af. Vi hos Zalando mener at mote ikke har noe med størrelse å gjøre. Kjolerne i vores sortiment fås i masser af lækre materialer. Klikker du ind på vores shop, finder du et væld af kategorier, der er fyldt med tøj til piger i store størrelser. Har skjørt med blonder som har lengde til kneet.

Next

Tøj til store piger

Kjoler til store størrelser

Kjolen er forret foroven så den ikke er gennemsigtig. Du har også muligheten til å kjøpe hele antrekket, med ørepynt, smykker, veske og sandaletter, så er du ferdigpyntet. Det være sig smukke kjoler, tunikaer, skjorter, jeans, leggings, sko, overtøj, lingeri, accessories og tasker. Tunikas kan sidde løsere på kroppen, så hvis du eksempelvis er storbarmet, vil den føles lettere på kroppen. Vi leverer direkte til din dør, så det eneste du skal tænke på, er hvorvidt du kan nøjes med en enkelt af vores kjoler.

Next

Stilfuldt Plus Size Tøj til Store Kvinder & Piger

Kjoler til store størrelser

Andre modeller er off-shoulder og fremhæver skuldre, hals og kraveben. Kjøp hverdagskjoleKlar for en liten bestselger på nyåret? Leder du efter en plus size kjole til en speciel lejlighed? Tag et kig i vores sortiment af plus size kjoler og find din drømmekjole. Du får den også i mørk blå eller knall rød hummer Størrelse 36 til 54 Skrevet i Merket med Billige kjoler i store størrelser Kjøp billig kjole Fra bpc Bonprix Collection kommer en serie billige trikotkjoler i topakninger. Materiale: 100% polyester Leveringstid ca. Et problem nogen af vores kunder støder på, når de leder efter bryllupskjoler til store kvinder, er, at udvalget ofte er småt og modellerne ikke er vovede, feminine eller specielle nok. Materiale: 95% polyester, 5% elastan Leveringstid ca. At sammensætte forskellige farver er blevet utrolig populært de seneste år.

Next

Kjoler i store størrelser

Kjoler til store størrelser

Ved retursending skal du udfylde en formular, som du kan finde. Her finder du alt i kjoler i store størrelser lige fra den klassiske ensfarvede kjole til kjoler med elegante snit og spændene materialer, så som 100% ren silke. Og stort set hver uge er der nyheder. En rund halsudskæring giver et pænt look der både fungerer til hverdag og fest. Perfekt når det skal være lidt anderledes til fest. For mig er de et bedre personale og bedre service end din lokale butik i butikken.

Next

Billige Kjoler Store Størrelser

Kjoler til store størrelser

Vi har også meget andet plus size tøj. Disse giver kjolen en a-form og fremhæver taljen på en flot måde. Om du skal til en lille hyggelig intim familiefødselsdag, eller et kæmpe brag af en fest, såsom et bryllup eller lignende, så kan du finde den helt rigtige kjole hos os. Hos Zizzi finder du alt lige fra bluser, t-shirts, bukser, leggings, kjoler, jeans og jakker til store piger og store kvinder i størrelse 42-56. Vi har både kjoler til den simple hverdagsbeklædning og kjoler til festen — alt sammen i store størrelser. Leder du efter flotte bryllupskjoler — store størrelser? Kjolen har en kortere sort kjole inderst som er påsyet chiffon kjolen. Vi har altid en god ide, vi kan altid se, hvad der kan passe til dig.

Next

Kjoler store størrelser

Kjoler til store størrelser

Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi ved hvad der rører sig i den altid omskiftelige modeverden. Mange af vores kunder er flerårige gengangere, hvilket vidner om en kontinuerlig god service og kundemindedhed, som vi ikke kan understrege nok. Både i butikken og i telefonen. Vi har stor ekspertise indenfor vores område, og hjælper dig meget gerne gennem alle faser af tøjkøbet, ligesom vi gerne deler ud af egne erfaringer. Vi tilbyder også forskellige kjoler til pluspigen afhængig af sæson. Alle vore kjoler er designet med flatterende snit og detaljer, så de passer til kvinder med former og fremhæver din krop på bedste vis.

Next

Plus size kjoler

Kjoler til store størrelser

Prisen på en topakning pr, april 2019 169 kroner,- med forbehold om prisendinger eller 85,- pr. Vi har plus size størrelser fra 44 til 54 og til enhver smag. Her finder du også off-shoulder, T-shirt ærmer og flere andre. Hos Lis G vil vi gøre meget for at hjælpe vores kunder. Kom ind med dine ideer eller tag et kig på vores kjoler i store størrelser, og find dig en model, der passer perfekt. Derfor ser du også et stort og varieret udvalg hos os.

Next