Ljubavni citati na turskom. Rumi

Ljubavni citati, odlomci i poslovice

Ljubavni citati na turskom

Obaveštavamo vas da vaša nervoza remeti naš domet, pa vas molimo da vaše srce dopunite ljubavlju, a dopunu ćete naći kod autora ove poruke. Phineas Fletcher U ljubavi i ratu sve je dopusteno. Kada žena plače, pitaj je što hoće. Sačuvaj me, Bože, od prijatelja, a od neprijatelja sam ću se čuvati. Jayne Mansfield Ljubav je poput svezeg hleba. Blaise Pascal Ljubav je vatra, da.

Next

Značenje muških i ženskih muslimanskih imena

Ljubavni citati na turskom

Na ovom našem skromnom portalu možete pronaći zaista veliku riznicu mudrih misli koje smo pokušali sortirati u kategorije kako bi lakše pronašli misao koja Vama odgovara bez obzira na trenutno emotivno stanje u kojem se nalazite veseli, zaljubljeni, tužni… jer za svakoga postoji ponešto. Srpska Despotovina je ratovala protiv Turaka na Hlebovom Polju Breadfield 1479. Sveti Pavle poreklom je iz Tarsusa, na jugu Turske. Gdje je krčmarica lijepa i vino je dobro. Herman Hese Razum i logika u životu ne daju mnogo razloga za radost, a ni za patnju. Ona u svemu vidi njega, I sve pobožno prinosi k ustima. Auerbach Kada jednu zenu strasno volimo, nikad ne uspemo da se na nju priviknemo.

Next

Značenje muških i ženskih muslimanskih imena

Ljubavni citati na turskom

Ako je partner po prirodi emitovac, za njega spremite romantične stihove, a ukoliko je šaljivdžija, onda nešto simpatično i blesavo. Akin je autor čije ti sve filmove toplo preporučujemo, mada Nadlanu. Igo Ljubav je jedna strast koja nece da zna ni za prošlost ni za sadašnjost. Zaljubljuje se,premda sve to znatno duze traje:i pupljenje i rastvaranje i mrak. Ljepota ima lijepo lišće ali gorke plodove. Ujutro je vino olovo, u podne srebro, a navečer zlato. Jedan od najstarijih i najvećih bazara na svetu nalazi se u Turskoj.

Next

Istinite priče

Ljubavni citati na turskom

Prema osmanskoj tradiciji, Bajazit je 8. Erich Fromm Nije se tesko zaljubiti, nego je to tesko reci. Žene koju sam voleo svim srcem, i to mi je bilo dovoljno za ceo jedan život. Dovoljan je samo minut da vam neko zapadne za oko, jedan sat da vam se neko svidi, ceo dan da nekog zavolite, ali je potreban čitav život da nekog zaboravite. Ruska poslavica Prava ljubav je nema, a lazna brbljava. Nadamo se da će Vam naš automatski prevodilac pomoći i olakšati Tursko-Srpski prevod teksta. Isto tako, nekom ko dođe, recimo, iz Saudijske Arabije, lahko je uhavizati o čemu se radi kada uđe u društvo gdje je omiljeni gost ili posjetilac Aid, gdje ulogu uzvišenog ima Alija, gdje je odgovoran jedino Beriz, gdje je Mirza pisar, Haris drži zemlju bez entiteta , Vasvija sve kvantitativno i kvalifikativno opisuje, a Šahbaz, veliki orao, nadgleda sve zajedno sa gvozdenim Timurom.

Next

TURSKI, A NAŠ: Najpoznatiji turski glumac

Ljubavni citati na turskom

Žensko ime Bedrija znači pun Mjesec, a Jilduza zvijezda. Ona ne samo da prva ne voli, nego prva i ne bira. Čovjek koji premeće planine, zapoćinje premetanjem kamenčića. Inicijativa ljubavi uvek dolazi od čoveka. Teško je povjerovati da su roditelji koji su dali svome sinu ime Dursum znali da ono znači prestar, ili da Dževlan znači lutalica, da je Samir noćni zabavljač, Ibrišim svilen konac, a Mensud zaboravljen? Rezultat možete popraviti jedino tako da riječi pišete gramatički ispravno jer samo takve izraze zna prevest. Ali u ovom običnom životu uspeo sam da dobijem poštovanje i ljubav najlepše osobe koja je ikada živela na zemlji. Srce mi tik-tak for you, zato što I love you! Nemacka poslavica Ljubav ne pita da li se dolikuje.

Next

» Ljubavni citati 1

Ljubavni citati na turskom

Nakon nekoliko godina putovanja kroz razne oblasti Istoka, porodica se najzad nastanjuje u gradu Konyi, gdje je Bahaedin 1227. Biografija Rumija datum mesto rodjen 30. Jayne Mansfield Ljubav je vatra, da. Žene ne traže ni da vi njih poštujete, nego da ih volite. O programu Svakodnevno iščitavanje prekrasnih priča i mudrih misli želimo podijeliti sa svim zainteresiranim ljudima na području ExYu i šire što smo pokretanjem ovog portala mudrih misli i učinili. Čuvam te, ne dam nikom da te dira.

Next