Slikke kusse. Slikke Fisse Guide (2020) → Sådan får du hende til at komme

fisseslik, oralsex, slikke kusse

Slikke kusse

Vi sad og nusse og begyndte at kysse hinanden og kort efter gik vi ud på toilet og låste døren og han begyndte at trække min trusser af og slikke min fisse. Prøv at slikke hende i forskellige tempoer og med tungen på forskellige måder. . Jeg havde selvfølgelig sagt at det var okay. Flyt dine læber over på hendes lår, mens du slikker og kysser dem. Men han sagde noget, der fangede min interesse.

Next

Hvor god er du til at slikke fisse?

Slikke kusse

Måske trænger du også til en opfrisker om den kvindelige anatomi? Brug en enkelt finger til at sprede hendes kønslæber ad, mens du pirrer hende forsigtigt. Jeg havde en kort kjole på og kom til at vise min trusser. Forsøg at erhverve dig en begynders mentalitet, og vær åben omkring det faktum, at din kæreste måske kan lide nogle helt andre ting end du kan. Vi sad og så film og min fætter faldt i søvn og min fætter´s ven hviske til mig at jeg havde pæne trusser på. Selvom kvinders kroppe er forskellige, er du alligevel mere eller mindre bekendt med, hvad hendes krop kan, hvordan den ser ud og hvordan det hele fungerer. Kør din fingerspids langs hendes skedeåbning. Arbejd dig langsomt tættere på klitoris, prøv endda med et par cirkler ovenpå hendes klitoris.

Next

HVORDAN SLIKKER MAN FISSE?? [TWITCH ODDSHOTS] #1

Slikke kusse

Her er en video med to kvinder, der giver dig deres perspektiv på. Fortæl hende hvor spændt du er, før du overhovedet går ned på hende. Når hun har slikket fisse, og regner med, at hun også godt kan lide de samme ting. Tag dig tid til langsomt at pille tøjet af hende, mens du kysser hele hendes krop. Pludslig kunne jeg mærke hans tunge nede ved min fisse. Jeg lukker muligheden for kommentarer nu, fordi der er flere der nu lægger op til at komme i kontakt med hinanden og udveksler telefonnumrer og mailadresser. Du kan altid gå tilbage til lange, bløde slik over hele hendes fisse, hvis du vil pirre hende eller har brug for en lille pause, men du vil nødigt slippe fokus fra klitoris i for lang tid.

Next

Hvor god er du til at slikke fisse?

Slikke kusse

Jeg vil fortælle dig en historie. Maren forlangte at jeg skulle i den anden håndjern igen, så jeg ikke rendte nogen vej. Sug forsigtigt på hendes klitoris, og svirp den forsigtigt med din tunge fra side til side. Se hvad hun responderer bedst på, og spørg hende, hvilken af delene hun bedst kan lide. Denne guide er en anelse lang, og vi ved godt, at det sommetider kan være nemmere at have en video kørende i baggrunden, der fortæller det samme, mens du læser. Vær forsigtig og blød i dine bevægelser.

Next

utro og så med svigermor

Slikke kusse

Du kan også spørge efter feedback mens du er i midten af det hele. Så kom maren ind og så begyndte de at tungekysset hinanden og taget hinandens tøj af, det var vist ikke første gang, de gjorde det. Jeg var smask forelsket i en af drengene. Kan hjælpe dig til at blive endnu bedre i sengen. Det gjorde , at jeg ikke blev overstimuleret, og jeg følte, at jeg ikke behøvede at skynde mig, der var ingen stress.

Next

HVORDAN SLIKKER MAN FISSE?? [TWITCH ODDSHOTS] #1

Slikke kusse

Jeg kunne være til stede i seancen hele tiden og faldt ikke væk, fordi det blev kedeligt. Jeg ved ikke hvad din kærestes forhold til hendes krop er, men at fortælle din hvor fræk du synes han eller hun er, er aldrig en dårlig idé. Det fortalte mig , at han nød, hvad han gjorde og at han havde lyst til at slikke mig. Det gav mig en ro til at slappe af og tage imod. Der fortæller dig, hvordan du kan peppe jeres sexliv op. Herfra bør du tildele hendes klitoris størstedelen af din opmærksomhed. Der er ikke noget, der gør sex frækkere, end en entusiastisk partner.

Next

Hvor gamle var du da du fik slikket din fisse første gang?

Slikke kusse

Så kom han gående hen til mig og så sagde han: nu når vi er her inde skal vi så ikke få tiden ti at gå hurtigt så sagde jeg: jo selvfølelig så tog han mit tøj af jeg tog hans tøj af og så lå vi os i sengen og kyssede mere og han slikkede mine patter og min fisse óg så slikkede jeg hans pik og så hoppede vi op og ned på hinnanen. Men bare rolig — Du behøver ikke at skulle kunne alle mulige skøre tricks eller teknikker, før du kan få hende til at komme, når du slikker fisse. I Cyberhus kan du være dig selv, og har du brug for en voksen, vil vi gerne lytte og prøve at hjælpe. Indtil hun bliver nødt til at have mere. Kvinder kan være de bedste til at vide, hvad andre kvinder gerne vil have. Desto bedre en oplevelse vil det vær for hende.

Next