Sofie hedegren. Blog

cspranklerun

Sofie hedegren

Blev lite nyfiken på deras moderklubb och kollade upp det hela att de trillade ur division två södra Norrland men sina tio poäng och kommer att ladda om i division tre. Det känns som om jag inte har riktigt koll på det ljusblå laget och jag har inte sett en enda träningsmatch och jag har inte det minsta koll på hur det gått, mycket beroende på att det inte finns någon information på hemsidan. Det är Gustafs de möter i premiären om lite mindre än tre veckor. Det blev elva vinster, sex oavgjorda och fem förluster förra säsongen och i deras första möte med de ljusblå så vann de med 3-2 på Solid Park i en match där de ljusblå både hade 1-0 genom ett mål av Kajsa Hall Wistling i den 26:e minuten och 2-1 genom Elvira Gustafsson i den 76:e minuten. De hade förluster både mot Rimbo och Bele Barkarby, men det var starkt att ta poäng mot tre av lagen på den övre halvan. I träningsmatchen mot Sandviken så vann de med 1-0 där Cajsa Krigh gjorde matchens enda mål och Tierp besegrades med 2-0 där Agnes Sjödin gjorde bägge målen.

Next

Gideonsbergsbloggen: mars 2017

Sofie hedegren

Det var bara Djursholm som gjorde mindre mål än Huge men ett stabilt försvar där de släppte in 36 mål lika många som Bele Barkarby gjorde att de skrapade ihop sina poäng genom 8 vinster, 5 oavgjorda lika många oavgjorda som Bele Barkarby och bara nio förluster. Om Enköping väckte gav mig ett leende på läpparna så rynkar ordet Enskede mer min panna men det gör det ju desto intressantare att skapa en bild av dem och där får ni hänga med. Innan vi kollar in nyförvärven så vill jag också säga att Elin Mattson, Tova Ronnersjö, Frida Lindström, Mia Lundh och Agnes Lundberg lagt sina skor på hyllan. Kollade efter vilket lag det var dax att komma till eftersom jag går igenom dem efter bokstavsordning och jag kom på mig själv med att le och smacka lite av välbehag då jag såg att det var Enköping som skulle behandlas. Det tog sex omgångar innan Ornäs tog poäng men ändå kunde de hänga kvar ja den här bloggen handlar om Huge.

Next

Uncategorized

Sofie hedegren

Den som räddade de ljusblå var Malin Kuul i det ljusblå målet som storspelade och som hyllades i Bollstanäs referat. I returen mot Triangeln så blev det förlust med 2-1 och med samma siffror så föll de i omgången efter mot de blivande seriesegrarna. Gustafs alla mål kom i den sista kvarten så de kom starkt, men i returen så kunde ett förstärkt ljusblått lag ge Gustafs en av deras fem förluster Elin Gunnarsson stod för det ljusblå målskyttet med mål i den 17:e och 51:a minuten. Desto bättre inramning var det på Ringvallen med strålande sol och värme men när solen så småning om gick vidare så att den inte värmde läktaren så blev det förstås lite kyligt. De hade tre notoriska målskyttar i form av Annika Högberg och Tyra Kajgård med 16 gjorda mål och Fredrika Karlsson med sina 13 vilket gör att den trion gjorde nästan 70% av deras mål.

Next

ISTG Vol 11

Sofie hedegren

Bra med en rutinerad spelare på mitten. Tycker det verkar vara en stabil förening för jag letar mig fram till hur det gick då de möttes förra året så blev jag påmind att förutom ett lag i damernas division ett så har de ett i herrarnas division två. Har varit lite skadad men satsar nu på nytt. De fick ihop 39 poäng mot Ljusdals 40 och bakom dem låg Huge med 29 så de hörde definitivt till den övre halvan och det är väl där vi kommer att hitta dem i år. Inför denna säsong så har Fredrika bestämt sig för att lägga skorna på hyllan men det gör inte att de andra lagen i serie kan pusta ut för just att de kommer från Uppsala som är en studentstad av rang gör att de har lättare att rekrytera. I returen på Kastvallen så vann hemmalaget med 1-0 mot det förstärkta ljusblå laget efter att Emma Gabrielsson gjort mål den 73:e minuten. Den duon gjorde ungefär en tredjedel av målen,.

Next

Uncategorized

Sofie hedegren

Ser man resten av serien så vann de med både större och mindre siffror. Känner mig faktiskt inte nöjd med denna kunskap utan jag blev nyfiken på hur deras säsong innan var den säsongen som de trillade ur division ett södra Svealand genom att klart hamna under strecket med sina 19 och där P18 ovanför strecket hade 10 poäng mer, Bakom sig så hade de Rynninge med 13 poäng och Forsby med 11. Jag tror nog ingen då tänkte att de skulle ta sig upp men Enskede ville annat. De hade ett friläge i andra som som Jonna Böckert och det enda målet i matchen gjorde gästerna på en straff i den första halvleken. Hade det varit en ljusblå träningsmatch så hade jag skrivit mera men nu skrev jag ingenting och tog bara en bild och kollade på matchen för resten. Men med den ljusblå segern mot Bollstanäs så tog ju gurklaget lika många poäng mot topplagen men det var ju en mirakelmatch,, Det är bara att konstatera att de hade en ganska stabil säsong.

Next

randomtens

Sofie hedegren

Kom ihåg att den matchen inte var en toppmatch men jag såg något jag gillade i dem och tyckte att de var bättre än Irsta något som inte föll i god jord hos tränaren i Irsta. Åland var ett bra och tekniskt lag som inte skapade så mycket farligt. De spelade oavgjort mot Gustafs i premiäromgången, mot Bele Barkarby, i returen mot Ornäs, i första matchen mot Tierp som slutade mållöst, i returen mot Gustafs som slutade 1-1 precis som den första och mot Gamla Uppsala 1-1 Förlust blev det mot Ornäs där de föll med 2-0 returen vann Huge med 5-1 som de mötte i omgången efter det att dalalaget tagit sin första poäng. Gustafs är ett stabilt division ett lag som numera hör till den övre halvan men utan att vara med i den absoluta toppstriden. Som jag skrev i början av veckan så spelade de 0-0 mot Bollstanäs vilket måste ses som ett bra resultat men det kan ju vara så att 08-orna är trögstartade som förra säsongen. Bilden är från Huges Facebooksida.

Next

overview for SofieHedegren

Sofie hedegren

Med sin 1-0 seger över Tierp i sista omgången så gjorde de att Ornäs hänge kvar medans Tierp för ladda om i division två. Totalt så gjorde de 51 och släppte in 30 mål. Det bad han ju om ursäkt för men minnet dröjer kvar. Såg att de nu i helgen fick 0-0 i en träningsmatch borta mot Enköping som är nykomlingar i våran serie. Nu till nyförvärven som är: Matilda Grönlund Falk som var lagkapten i Elitettanlaget Össtersund och som kan spela mittback, ytterback och på mittfältet Jennifer Akebrand från Notviken som kan spela både ytter och innerback. Den stora poängskillnaden kom av att Enköping spelade hela sex matcher oavgjort där Hässelby spelade tre och var det gäller förluster så var det två för Enköping och en för 08-orna. De ljusblå mötte henne när de föll mot Vaksala i kvalet till division ett för något år sen.

Next

ISTG Vol 11

Sofie hedegren

Förra säsongen så slutade de tvåa i division två mellersta Svealand och hade när säsongen slutade 36 poäng att jämföra med seriesegrarna Hässelby med sina 45 och serietrean Sollentunas 33 poäng. Huges nya tränare heter Jerry Haaranen. Bilden är tagen från deras sista träningsmatch och är lånad från deras hemsida. Kommer ihåg när jag såg dem första gången och de var då de i premiären mötte Irsta då de fortfarande hade ett damlag. Naturligtvis så ska Maria Fjellman få illustrera denna blogg och det ska bli roligt att få möta hennes föräldrar på läktaren i alla fall två gånger denna sommar.

Next