Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Korte felicitaties voor een zilveren bruiloft

Gelukwensen bij de bruiloft van een collega of baas

Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk

Een jubileum kan ook worden gebruikt om een bepaald aantal jaren dat mensen getrouwd zijn uit te drukken. Dit is het begin van een mooi avontuur. Twee mensen maken een belofte aan elkaar Gaan vanaf vandaag verder als vrouw en man Geloven en vertrouwen op elkaars liefde en respect Dromen elkaars dromen, zoals niemand anders kan Ballonnen zijn dromen gevuld met geluk blijf blij met elkaar dan kan het niet stuk - Nel van Drie; ingezonden door Nell Broens - Samen één en toch apart twee vrije vogels, één van hart met ringen van trouw voor alle twee dat alles gaat een leven lang mee - Nel van Drie; ingezonden door Nell Broens - Tot zover gevaren eenzaam alleen en nu samen verder wie weet waarheen - Nel van Drie; ingezonden door Nell Broens - De roos spreekt van liefde de dorens van pijn haar bladeren van hoop ook dat zal er zijn de ringen getuigen dat een man en een vrouw samen dromen van eeuwige trouw - Nel van Drie; ingezonden door Nell Broens - Een bijzondere dag Een hoogtepunt 't Is jullie van harte gegund! Vandaag alweer 50 jaar bij elkaar. Huwelijk teksten om iemand te feliciteren. Als het dan klikt en we alledrie enthousiast zijn, dan maken we alles in orde en zet ik de datum om jullie mooie dag te fotograferen definitief in mijn agenda. De felicitatie kaart wordt dan dezelfde dag nog gedrukt, en bij de post ter verzending aangeboden.

Next

Korte felicitaties voor een zilveren bruiloft

Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk

Kom met ons proosten op de volgende jaren! Zolang jouw boodschap vanuit het hart komt zijn er eigenlijk geen vergissingen mogelijk. Getrouwd zinnen om iemand geluk te wensen. Ben je op zoek naar meer inspiratie over wat je op je kaart of verrassing kan schrijven? Mocht je niet in de gelegenheid zijn om aanwezig te zijn, laat dit dan even weten voor …. Daarom wil ik jullie via deze weg alvast alle plezier en geluk toewensen. Want we gaan feesten tot diep in de nacht, Wat had je anders verwacht? Om te laten weten dat je aan de trouwdag van je ouders of andere familieleden denkt kun je een stukje tekst sturen met felicitaties. In de envelop vinden jullie daarom mijn bijdrage. Je hebt misschien wel de kinderen zien opgroeien, meegeleefd met examens en gelachen om anekdotes van de vakantie.

Next

Kaartje 50 jaar getrouwd. 50 jarig huwelijk kaartjes en leuke teksten.

Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk

Met een wenskaart kun je eenvoudig je gevoelens op papier zetten. Het kan niet misgaan, alleen al het gebaar van het sturen van een kaart zorgt voor een lach op de gezichten van het bruidspaar. Huwelijkswensen kunnen op vele momenten rondom een trouwdag overgebracht worden op het bruidspaar; voor de trouwdag, op de dag zelf maar zeker ook daarna. Hieronder kun je de verschillende 50 jaar huwelijkswensen bekijken die je kunt gebruiken tijdens het schrijven van een. Klik op een van de mooie kaarten op deze pagina, of maak een keuze uit alle op de site. Maar jullie liefde is als diamantgeschitter. Een jubileum moet gevierd worden met een jubileum tekst! Ik wens jullie alle plezier en liefde toe en ik hoop dat deze bijdrage jullie daar in kan helpen.

Next

Kaartje 50 jaar getrouwd. 50 jarig huwelijk kaartjes en leuke teksten.

Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk

Wij toosten op de liefde Wij danken haar voor vijftig jaar door dik en dun, Voor- en tegenspoed, Hoog en laag door een glimlach en een traan Wij toosten op de liefde Wij danken haar voor jullie samenzijn, al vijftig jaar Een mooie 50 jaar huwelijkswens of tekst toevoegen? We willen jullie van harte feliciteren met de geboorte van jullie prachtige dochter. Er zijn verschillende verkrijgbaar waar je zelf een leuke huwelijkstekst in kunt schrijven. Je kunt er een persoonlijke boodschap in verwerken of zelfs een foto toevoegen van het huwelijk zelf. Laat je even weten of jullie ook komen? Hoe lang werk jij al bij het huidige bedrijf? Je kunt dan gelijk aangeven of je wel of niet op de dag aanwezig kunt zijn. Op een bruiloft worden vele cadeaus gegeven, en met een originele huwelijkstekst val je op tussen de rest. Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag! Mocht een bedrijf een familiebedrijf zijn, dan kan het al een langere tijd bestaan en worden de feestjes ook steeds groter.

Next

Wensen huwelijk

Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk

Felicitatie geboorte dochter op Facebook Wil je de kaart ook alvast op Facebook plaatsen, dan kan dat. De gouden ringen worden nooit meer afgedaan. Wat was het een geweldige dag, ik ben blij dat ik getuige heb mogen zijn van dit prachtige moment! De teksten zijn te gebruiken op bijvoorbeeld een jubileumkaartje maar je kunt ze ook verwerken in een toespraak die jij als collega of leidinggevende kunt geven aan de persoon waarvoor het jubileum is. Van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Je kunt de teksten om iemand geluk te wensen gebruiken op een wenskaartje, tegeltje, mok of vele andere leuke cadeaus en kaartjes. Wenskaartje 50 jaar getrouwd 50 jarig huwelijk kaartje Ben je niet zo creatief en vind je het lastig om zelf een tekst te bedenken? Veel plezier met het uitzoeken van een en het feliciteren! De kaart kan gebruikt worden als felicitatie, maar ook als begeleiding bij het cadeau. Wanneer het bruidspaar 25 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd of 50 jaar getrouwd is, is dat zeker ook reden voor het sturen van een kaart.

Next

Jubileum teksten. Teksten voor elk jubileum voor een www.thetangoportal.com

Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk

Wat de boodschap op de kaart betreft is de gouden regel om het jezelf niet al te moeilijk te maken. Geniet van de voorbereidingen en we maken er op de grote dag een feest van! Per telefoon, Facebook, kaartje of met een cadeautje kun je iemand feliciteren met het huwelijk. Kijk dan ook goed naar wie de ontvangers van jouw kaartje zijn. Ze zijn niet alleen als kant-en-klare wens goed te gebruiken, maar je kunt ze ook gebruiken om inspiratie op te doen. De geluk wensen die je als huwelijk tekst kunt gebruiken, zijn op deze pagina te bekijken. Je kunt iemand een kaartje geven met een mooie jubileum tekst wanneer iemand een bepaald aantal jaren bij hetzelfde bedrijf werkt, maar ook voor een 12.

Next

Gefeliciteerd met je dochter

Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk

Niet iedereen houdt van dezelfde soort teksten maar er is genoeg keus en dus voor ieder wat wils. Het zijn daarom ook vrolijke en gezellige. Bijvoorbeeld in de vorm van een gedicht of een kort verhaaltje. Wij vonden het prachtig en zijn blij dat we van de partij mochten zijn. Het feest duurt tot ongeveer 20:00 uur. Je kunt je ook laten inspireren door de diverse teksten en zelf een nieuwe, originele, persoonlijke tekst samenstellen. Ik hoop dat er nog vele gezonde jaren volgen.

Next